• 30th July
  • 31st July
  • 1st August
China Digital Entertainment Congress
Agenda Download
10:15
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
10:15 - 10:30 ( 15 Mins )
Topic:Sparking more to unveil the full potenti...
Speaker:
See more >
10:30
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
10:30 - 10:45 ( 15 Mins )
Topic:Chinese game industry should shoulder th...
Speaker:
See more >
10:45
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
10:45 - 11:00 ( 15 Mins )
Topic:内容为体 技术为翼:5G时代下的数字文创发...
Speaker:
See more >
11:00
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
11:00 - 11:15 ( 15 Mins )
Topic:Mobile Innovation Ushering in a New Age ...
Speaker:
See more >
11:15
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
11:15 - 11:30 ( 15 Mins )
Topic:Great Wisdom of Digital Entertainment is...
Speaker:
See more >
11:30
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
11:30 - 11:45 ( 15 Mins )
Topic:Game Sparks, To Bring More Positive Ener...
Speaker:
See more >
11:45
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
11:45 - 12:00 ( 15 Mins )
Topic:Release the endogenous power to drive ga...
Speaker:
See more >
12:00
Speech
Shanghai Ballroom 2
12:00 - 12:15 ( 15 Mins )
Topic:Shoulder Social Responsibility, Empower ...
Speaker:
See more >
12:15
Lecture
Grand Shanghai ballroom
12:15 - 12:30 ( 15 Mins )
Topic:Starting a new pattern of digital cultur...
Speaker:
See more >
14:00
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
14:00 - 14:15 ( 15 Mins )
Topic:Always look up
Speaker:
See more >
14:15
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
14:15 - 14:30 ( 15 Mins )
Topic:Guochao: the future of tradition——Stra...
Speaker:
See more >
14:30
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
14:30 - 14:45 ( 15 Mins )
Topic:Building a Wonderland, Connecting Techno...
Speaker:
See more >
14:45
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
14:45 - 15:00 ( 15 Mins )
Topic:Walking with SAFS: The Monkey King is m...
Speaker:
See more >
15:00
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
15:00 - 15:15 ( 15 Mins )
Topic:Establish a mission-driven, innovative c...
Speaker:
See more >
15:15
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
15:15 - 15:30 ( 15 Mins )
Topic:The prospects of Mobile Sports Manager G...
Speaker:
See more >
15:30
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
15:30 - 15:45 ( 15 Mins )
Topic:New Era,New Mission,New Action: Global o...
Speaker:
See more >
15:45
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
15:45 - 16:00 ( 15 Mins )
Topic:Penetration, Connection, Communication—...
Speaker:
See more >
16:00
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
16:00 - 16:15 ( 15 Mins )
Topic:The Strategy of Juridical Protection in ...
Speaker:
See more >
16:15
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
16:15 - 16:30 ( 15 Mins )
Topic :FE POWER OF KWAI
Speaker:
See more >
16:30
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
16:30 - 16:45 ( 15 Mins )
Topic:5G Innovation boosting Cloud Gaming and ...
Speaker:
See more >
16:45
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
16:45 - 17:00 ( 15 Mins )
Topic:Modern Sky Online
Speaker:
See more >
17:00
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
17:00 - 17:15 ( 15 Mins )
Topic:"Avatar" in the next decade
Speaker:
See more >
17:15
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
17:15 - 17:30 ( 15 Mins )
Topic:Developer community in the era of cloud ...
Speaker:
See more >
17:30
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 2
17:30 - 17:45 ( 15 Mins )
Topic:Granular Mobile Marketing Under The New ...
Speaker:
See more >
Global Game Industry Summit
Global Cloud Gaming Industry Conference
Agenda Download
10:00
Moderator
Grand Shanghai Ballroom3
10:00 - 17:00 ( 7 Hours )
Moderator:Moderator
Speaker:
See more >
10:00
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
10:00 - 10:15 ( 15 Mins )
Topic:Targeted Advertising and Agile Managemen...
Speaker:
See more >
10:15
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
10:15 - 10:30 ( 15 Mins )
Topic:Feeling the charm of cloud games in the ...
Speaker:
See more >
10:30
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
10:30 - 10:45 ( 15 Mins )
Topic:Stones from other hills may serve to pol...
Speaker:
See more >
10:45
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
10:45 - 11:00 ( 15 Mins )
Topic:The Second Outbreak of Mini Games
Speaker:
See more >
11:00
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
11:00 - 11:15 ( 15 Mins )
Topic:Extrapolate ideas and feelings from expe...
Speaker:
See more >
11:15
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
11:15 - 11:30 ( 15 Mins )
Topic:Sustainable development of game industry...
Speaker:
See more >
14:00
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
14:00 - 14:15 ( 15 Mins )
Topic:The Age of User-Created Games
Speaker:
See more >
14:15
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
14:15 - 14:30 ( 15 Mins )
Topic:The Social Difficulty and Practical Meth...
Speaker:
See more >
14:30
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
14:30 - 14:45 ( 15 Mins )
Topic:Beyond Video Games - Game Developers Dur...
Speaker:
See more >
14:45
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
14:45 - 15:00 ( 15 Mins )
Topic:Fans drive game promotion
Speaker:
See more >
15:00
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
15:00 - 15:15 ( 15 Mins )
Topic:Forging a platform neutral IP through 12...
Speaker:
See more >
15:15
Video Form
Grand Shanghai Ballroom3
15:15 - 15:30 ( 15 Mins )
Topic:Breaking down the latest game trends in ...
Speaker:
See more >
15:30
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
15:30 - 15:45 ( 15 Mins )
Topic:Pubishing in China: opportunity - things...
Speaker:
See more >
15:45
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
15:45 - 16:00 ( 15 Mins )
Topic:Breaking walls and Brand New
Speaker:
See more >
16:00
Speaker
Grand Shanghai Ballroom3
16:00 - 16:15 ( 15 Mins )
Topic:The Opportunities and Challenges of Game...
Speaker:
See more >
16:15
Panel
Grand Shanghai Ballroom3
16:15 - 17:00 ( 45 Mins )
Topic:Gaming Industry: new growth and opportun...
Speaker:
See more >
16:15
Panel
Grand Shanghai Ballroom3
16:15 - 17:00 ( 45 Mins )
Topic:Gaming Industry: new growth and opportun...
Speaker:
See more >
16:15
Panel
Grand Shanghai Ballroom3
16:15 - 17:00 ( 45 Mins )
Topic:Gaming Industry: new growth and opportun...
Speaker:
See more >
16:15
Panel
Grand Shanghai Ballroom3
16:15 - 17:00 ( 45 Mins )
Topic:Gaming Industry: new growth and opportun...
Speaker:
See more >
10:00
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
10:00 - 10:15 ( 15 Mins )
Topic:2020中国云游戏行业研究报告
Speaker:
See more >
10:00
Conference
Grand Shanghai Ballroom2
10:00 - 16:35 ( 6 Hours 35 Mins )
Position:Hoost
Speaker:
See more >
10:15
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
10:15 - 10:45 ( 30 Mins )
Topic:Cloud gaming, bring joy home
Speaker:
See more >
10:45
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
10:45 - 11:00 ( 15 Mins )
Topic:Unleash the best of 5G
Speaker:
See more >
11:00
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
11:00 - 11:15 ( 15 Mins )
Topic:5G Unlocks Cloud Games Imagination Space...
Speaker:
See more >
11:15
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
11:15 - 11:30 ( 15 Mins )
Topic:Cloud Gaming,new opportunities of the ag...
Speaker:
See more >
11:30
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
11:30 - 11:45 ( 15 Mins )
Topic:Project xCloud: Gaming with you at the c...
Speaker:
See more >
11:45
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
11:45 - 12:00 ( 15 Mins )
Topic:The Cloud Gaming Revolution Powered by A...
Speaker:
See more >
12:00
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
12:00 - 12:15 ( 15 Mins )
Topic:Cloud Gaming, Game Development and Publi...
Speaker:
See more >
14:35
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
14:35 - 14:50 ( 15 Mins )
Topic:New Eco of Cloud Gaming, Leading the 5G ...
Speaker:
See more >
14:50
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
14:50 - 15:05 ( 15 Mins )
Tpoic:Cloud Gaming: Leading the Next Game Revo...
Speaker:
See more >
15:05
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
15:05 - 15:20 ( 15 Mins )
Tpoic:Seek the way of Cloud gaming
Speaker:
See more >
15:20
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
15:20 - 15:35 ( 15 Mins )
Topic:Tencent Cloud creates a new ecosystem of...
Speaker:
See more >
15:35
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
15:35 - 15:50 ( 15 Mins )
Topic:Cloud Gaming Essential Props Library- AW...
Speaker:
See more >
15:50
Speaker
Grand Shanghai Ballroom2
15:50 - 16:05 ( 15 Mins )
Topic:Cloud Gaming: Practice and Foreseeing
Speaker:
See more >
16:05
Panel
Grand Shanghai Ballroom2
16:05 - 16:35 ( 30 Mins )
Topic:How far is the cloud VR/AR games from re...
Speaker:
See more >
16:05
Panel
Grand Shanghai Ballroom2
16:05 - 16:35 ( 30 Mins )
Topic:How far is the cloud VR/AR games from re...
Speaker:
See more >
16:05
Panel
Grand Shanghai Ballroom2
16:05 - 16:35 ( 30 Mins )
Topic:How far is the cloud VR/AR games from re...
Speaker:
See more >
16:05
Panel
Grand Shanghai Ballroom2
16:05 - 16:35 ( 30 Mins )
Position:Hoost
Speaker:
See more >
Global E-sports Conference
Agenda Download
10:10
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
10:10 - 11:25 ( 1 Hours 15 Mins )
Topic:Global Esports Key Trends
Speaker:
See more >
10:25
主题演讲
上海大宴会厅3
10:25 - 10:40 ( 15 Mins )
演讲主题:Globalizing E-sports:An Overview of the...
Speaker:
See more >
10:25
主题演讲
上海大宴会厅3
10:25 - 10:40 ( 15 Mins )
演讲主题:Make Technical Innovation an Engine to D...
Speaker:
See more >
11:25
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
11:25 - 12:00 ( 35 Mins )
Topic:The vision of E-sports: youth, high-tech...
Speaker:
See more >
11:40
Leture
Grand Shanghai Ballroom 3
11:40 - 11:55 ( 15 Mins )
Topic:The Rise of Esports in Shanghai: A City ...
Speaker:
See more >
11:55
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
11:55 - 12:10 ( 15 Mins )
Topic:The Overwatch League:Leading in the Dig...
Speaker:
See more >
14:00
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
14:00 - 14:15 ( 15 Mins )
Topic:Insights of Esports and its momentum in ...
Speaker:
See more >
14:15
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
14:15 - 14:30 ( 15 Mins )
Topic:2 years fast growing with Esports
Speaker:
See more >
14:30
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
14:30 - 14:45 ( 15 Mins )
Topic:Sparkling National Esports, Shining The ...
Speaker:
See more >
14:45
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
14:45 - 15:00 ( 15 Mins )
Topic:The Global Expansion of China Esports
Speaker:
See more >
15:00
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
15:00 - 15:15 ( 15 Mins )
Topic:Building a win-win e-sports era with mil...
Speaker:
See more >
15:15
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
15:15 - 15:30 ( 15 Mins )
Topic:The Combination of Culture and Esports
Speaker:
See more >
15:30
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
15:30 - 15:45 ( 15 Mins )
Topic:Development of VR E-Sports in 5G Era
Speaker:
See more >
15:45
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
15:45 - 16:00 ( 15 Mins )
Topic:How Chinese esports talent to be globali...
Speaker:
See more >
16:00
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
16:00 - 16:15 ( 15 Mins )
Topic:Globalization is the future opportunity ...
Speaker:
See more >
16:15
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
16:15 - 16:30 ( 15 Mins )
Topic:Empowered by E-sports Ecosystem- simple,...
Speaker:
See more >
16:30
Lecture
Grand Shanghai Ballroom 3
16:30 - 16:45 ( 15 Mins )
Topic:Bridging genres for global ecosystems
Speaker:
See more >